Koffiebrander Startersopleiding

In 4 dagen aan de slag als koffiebrander.

 

Het is op dit moment erg populair om je eigen koffie te branden. Maar bij het opzetten van een koffiebranderij komt nog heel wat kijken. Wanneer je in bezit bent van de juiste apparatuur maakt je dat niet direct een goede koffiebrander. Welke groene koffiebonen koop je in en hoe bepaal jij of jouw brandresultaat goed van kwaliteit is?

In de Koffiebranders Starters opleiding bereiden we je volledig voor op het vak van koffiebrander zodat jij zelfverzekerd aan het werk kan beginnen. 

De opleiding duurt 5 dagen. Je behaalt 5 SCA certificaten (Introduction to Coffee, Roasting Foundation, Sensory Foundation Green Coffee Foundation. en de Sustainability-foundation training)

Wil jij koffiebrander worden maar heb je nog helemaal geen ervaring. Dan is de Koffiebrander Startersopleiding helemaal geschikt voor jou. 

Prijs: €1.605,- ex btw (€1.942,05 in btw).

Inclusief:

  • SCA certificaatskosten (280,00 euro)

  • Readers 

  • Lunches op de trainingsdagen

De trainingsdagen duren van 9 tot 17 uur. 

Het koffiebranden leren we je op de branderij. Alle andere lessen vinden plaats in Utrecht. 

Taal: De trainingen worden gegeven in het Nederlands. Omdat het SCA programma internationaal is, is er ook belangstelling van Niet Nederlandstalige deelnemers om deel te kunnen nemen. Wanneer zij aansluiten wordt de training tweetalig gegeven waarbij Engels de voertaal is. Examens worden gegeven in eigen voorkeurstaal.

Voor data en inschrijving klik HIER.