Water – conclusion
![Brewing Coffee V60](https://koffieschool.nl/wp-content/uploads/2019/01/Koffiebrewing-1024x1024.jpg)
Water – intro
![Brewing Coffee V60](https://koffieschool.nl/wp-content/uploads/2019/01/Koffiebrewing-1024x1024.jpg)
Coffee blend – conclusion
![](https://koffieschool.nl/wp-content/uploads/2020/06/IMG_5533-scaled-1-1024x768.jpg)
Koffiedranken melk – cappuccino (3:02)
![](https://koffieschool.nl/wp-content/uploads/2020/06/Perfecte-cappuccino-scaled-1-1024x683.jpg)
De meest belangrijke drank van de koffiekaart waar melk in zit is een cappuccino.
werkplek – indeling (1:37)
![barista in koffiebar](https://koffieschool.nl/wp-content/uploads/2017/02/gro203614-022-scaled-1-1024x683.jpg)
Een werkplek is op een bepaalde manier ingericht om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken. Alles heeft zijn eigen plek.
Slot schoonmaak – molen (5:11)
![Barista training](https://koffieschool.nl/wp-content/uploads/2017/01/IMG_5528-scaled-1-1024x768.jpg)
Een van de apparaten die je in de praktijk van alledag steeds viezer ziet worden. Maar een goede barista houdt deze net zo schoon als het espressoapparaat. Want een vieze koffiemolen kan nooit lekkere koffie geven.
Clean as you go – conclusie
![](https://koffieschool.nl/wp-content/uploads/2020/06/IMG_3373-scaled-1-1024x768.jpg)
Parameters – introductie
![een refractometer en brewchart](https://koffieschool.nl/wp-content/uploads/2017/03/IMG_3485-scaled-1-1024x768.jpg)
Espressobeoordeling – body
![](https://koffieschool.nl/wp-content/uploads/2020/06/perfecte-espresso-1024x684.jpg)
Hoe stevig is je koffie? Voel je veel of weinig plakkerigheid? Dit noemen we body en onderscheiden we als light, medium, full.
Espressobeoordeling – puck
![](https://koffieschool.nl/wp-content/uploads/2020/06/perfecte-espresso-1024x684.jpg)
De koffie die je na het bereiden uitklopt heet een puck. Het is namelijk net een ijshockey- puck.