SCA Introduction to Coffee
Basiskennis over de wereld van de koffie.
De koffiewereld heeft meer te bieden dan het bereiden van koffie alleen. Immers voordat de koffie in jouw kopje beland is deze geplant, geoogst, bewerkt, verhandeld, gebrand en bereid. Ga je werken met koffie dan is het geen overbodige luxe om meer te weten over de herkomst van je product.
De Introduction to Coffee training is bedoeld om jou kennis te laten maken met koffie en de koffieproductie. Weet je nog niet precies wat je met koffie wil gaan doen – branden, bereiden of verkopen – dan helpt deze training je te bepalen welke richting het best bij jou past.
De training behoort tot het SCA Coffee Skills Program. Na afloop kan je dan ook een examen doen en een internationaal erkend SCA certificaat behalen.
De SCA Introduction to Coffee training maakt onderdeel uit van De Koffieopleiding, De Barista-opleiding en de Branderstartersopleiding, de opleidingen voor barista’s, koffiebranders en koffieverkopers.
De training is overigens niet alleen geschikt voor de professionele barista maar minstens zo interessant voor de particuliere koffieliefhebber.
Selecteer een training onder aan de pagina of neem contact met ons op voor meer informatie.
All courses can also be attended by English speaking students. Please contact us for more information.