Water – conclusion
![Brewing Coffee V60](https://koffieschool.nl/wp-content/uploads/2019/01/Koffiebrewing-1024x1024.jpg)
Water – How water flows (3:13)
![Brewing Coffee V60](https://koffieschool.nl/wp-content/uploads/2019/01/Koffiebrewing-1024x1024.jpg)
We don’t use the water from the espresso machine to brew coffee with. The water is only heated up by the machine. In this video you can see the flow of the water. From the tap to the coffee in your cup.
Water – intro
![Brewing Coffee V60](https://koffieschool.nl/wp-content/uploads/2019/01/Koffiebrewing-1024x1024.jpg)
Coffee blend – conclusion
![](https://koffieschool.nl/wp-content/uploads/2020/06/IMG_5533-scaled-1-1024x768.jpg)
Koffiedranken melk – cappuccino (3:02)
![](https://koffieschool.nl/wp-content/uploads/2020/06/Perfecte-cappuccino-scaled-1-1024x683.jpg)
De meest belangrijke drank van de koffiekaart waar melk in zit is een cappuccino.
Parameters – dosering (4:43)
![een refractometer en brewchart](https://koffieschool.nl/wp-content/uploads/2017/03/IMG_3485-scaled-1-1024x768.jpg)
Doorlooptijd te kort? Dan kan je de dosering verhogen. Te lang? Verlaag gerust. Het heeft wel effect op de smaken en body.
werkplek – indeling (1:37)
![barista in koffiebar](https://koffieschool.nl/wp-content/uploads/2017/02/gro203614-022-scaled-1-1024x683.jpg)
Een werkplek is op een bepaalde manier ingericht om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken. Alles heeft zijn eigen plek.
Slot schoonmaak – molen (5:11)
![Barista training](https://koffieschool.nl/wp-content/uploads/2017/01/IMG_5528-scaled-1-1024x768.jpg)
Een van de apparaten die je in de praktijk van alledag steeds viezer ziet worden. Maar een goede barista houdt deze net zo schoon als het espressoapparaat. Want een vieze koffiemolen kan nooit lekkere koffie geven.
Clean as you go – conclusie
![](https://koffieschool.nl/wp-content/uploads/2020/06/IMG_3373-scaled-1-1024x768.jpg)
Parameters – introductie
![een refractometer en brewchart](https://koffieschool.nl/wp-content/uploads/2017/03/IMG_3485-scaled-1-1024x768.jpg)