Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
95,59

Welkom bij de BARISTA SKILLS E-LEARNING van De Koffieschool

 

In deze e-learning laten we je stap voor stap zien wat er allemaal bij komt kijken om de dranken van de koffiekaart te bereiden met een espressoapparaat. Te beginnen bij de werkplek. Wat heb je allemaal nodig aan materialen en ingrediënten? We laten je zien hoe je de koffiemolen instelt, hoe je de espresso bereidt en hoe je deze vervolgens beoordeelt. De espresso is de basis van de dranken van de koffiekaart. Om een goede cappuccino te maken leren we je hoe je melk opschuimt en inschenkt. En hoe je de koffiedrank op de juiste manier uitserveert.

Tussentijds en na het werk is het belangrijk om je werkplek schoon te maken. De laatste twee hoofdstukken besteden we dan ook aan hygiëne.

Na ieder hoofdstuk volgt een toets. Een flink aantal vragen over de onderwerpen die we in deze les hebben behandeld. Deze vragen zijn gebaseerd op de vragen van het Barista Skills Foundation theorie-examen van de SCA (Specialty Coffee Association). De SCA biedt de mogelijkheid om je als barista te certificeren. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn neem dan na afloop van deze training contact met ons op. We helpen je om je voor te bereiden op je examen en vaardigheidstoets.

Tot slot: Lees voordat je begint de instructie goed door – klik HIER voor de volledige tekst

 

Het e-learningprogramma dat je gaat volgen bestaat uit 4 hoofdstukken. Deze hoofdstukken bevatten diverse paragrafen. Een paragraaf bestaat uit een video en eventueel extra toelichting.

Zodra je een video volledig hebt gevolgd, verklein deze dan weer zodat je terug komt in het cursusscherm (anders raak je mogelijk verdwaald in het Youtube Web). Onder in het startscherm verschijnt een goudgele knop met ‘Gemarkeerd als voltooid’. Deze geeft aan dat je de video volledig hebt bekeken. Je dient de video volledig te hebben bekeken voordat je verder kan gaan in de training.

De toetsen

Wanneer je alle paragrafen hebt afgerond neem je de toets af . Ga naar “Terug naar hoofdstuk” om in het hoofdstukmenu te komen. Het laatste menu-item is de Toets.

Wanneer je alle toetsen met goed gevolg hebt afgerond ontvang je van ons een certificaat van deelname. (lees verder)

Toegang

Om in de training te komen dien je op de link ‘start this course‘ te klikken in de bevestiging van de bestelling die je hebt ontvangen na de boeking. Je vindt deze bestelling in het dashboard van je account.

Belangrijk: om de training te kunnen volgen dien je altijd INGELOGD te zijn.  Je kan inloggen door onder aan de homepage van website te klikken op ‘mijn account’. Er verschijnt een poppetje in de rechterbovenhoek van het websitemenu wanneer je ingelogd bent.

Problemen?

Lukt er iets niet of heb je nog vragen of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

 

Veel succes en plezier!

 

Training Inhoud

Uitklappen