Hans Capel

Hans Capel
5/5
“Heb de e-learning module Barista Skills gedaan en een training latte art. De e-learning module biedt een goede theoretische basis. Uiteindelijk komt het natuurlijk neer op de juiste vaardigheden. De cursus latte art was leuk om te volgen. Voldoende gelegenheid om te oefenen en er wordt goed uitgelegd wat je moet doen. Dat wil overigens niet zeggen dat je het in een middag onder de knie hebt. In ieder geval ik niet. Kan nu wel thuis verder oefenen.”

Harry Lammeretz

Harry Lammeretz
5/5
“De E-learning Barista Skills is een leuke en leerzame training waarin met filmpjes alles over het koffie zetten met een espressoapparaat wordt uitgelegd. Zelf heb ik geen ambities in het vak van basrista, maar voor mij als thuisgebruiker heeft het in elk geval betere koffie uit mijn espressoapparaat opgeleverd, terwijl ik die toch al jaren had. Ik kan de cursus dus iedereen aanbevelen die thuis zo’n apparaat heeft staan.”

Jefrem Hutzezon

Jefrem Hutzezon
5/5
“Ik heb onlangs de Barista Skills E-Learning cursus van de koffieschool met veel plezier gevolgd. Zeker voor de beginnende (thuis) barista heeft deze cursus veel interessante video’s. Als je een binge watcher bent kom je zeker aan je trekken. Inherent aan deze cursus is dat Ik de geur en smaak van de verschillende koffie varianten erbij moet fantaseren.”