Water, Koffiebonen & Melk

22 November 2016 Joost Leopold

Na de eerste succesvolle uitgave ‘Oesters, ham & koekjes’, 51 inspiratietips voor de horecaondernemer, is op 15 mei jongstleden tijdens het Amsterdam Coffee Festival de tweede in deze reeks van handzame inspiratieboekjes uitgekomen, namelijk: Water, koffiebonen & melk. Concreet Advies uit Utrecht, uitgever en initiator van deze boekjes, heeft in samenwerking met koffie-expert Joost Leopold (Leopold Koffieschool) dit praktische boekje samengesteld voor zowel de professionele- als de thuisbarista.

Het boekje

“Iedere koffieprofessional en koffieliefhebber wil het liefst altijd en overal de perfecte koffie maken. Water, koffiebonen & melk is een ontzettend leuk inspiratieboekje geworden, vol tips, heldere illustraties en handige weetjes voor zowel de professionele- als de thuisbarista, alles met het doel om nog betere koffie te kunnen maken.

We zijn uitgegaan van 7 elementen, te weten: melange, machine, molen, mooi werken, melk, water en de mens. Want als je nog lekkerdere koffie wilt, ligt de oplossing in het aanpassen van een of meerdere van deze elementen. Dit boekje geeft je handvatten om je eigen stijl verder te ontwikkelen en jouw koffie optimaal in harmonie te brengen.”

Water, koffiebonen & melk bevat ook pagina’s voor proefnotities. Handig voor je eigen tips, koffieontdekkingen en proeverijen. Zoals in alle boekjes uit deze reeks, krijg je meer dan je wordt beloofd. Water, koffiebonen & melk belooft 51 tips, maar je krijgt er 53. De reden hiervoor is eenvoudig, doe of geef altijd meer dan je belooft. Gekoppeld aan deze boekjes is er een Facebook pagina, Facebook.com/stoereideeen. Hier worden dagelijks nog meer tips geplaatst.

Wat nog meer?

Het Boekje is te koop voor €9,95 per stuk. Je kan het HIER bestellen. Leuk voor jezelf maar ook als kado bijvoorbeeld voor je vader op vaderdag.

Door zijn handzame zakformaat en bescheiden verkoopprijs van € 9,95 is het boekje zeer geschikt voor verkoop aan uw gasten of om uit te delen aan uw relaties.

Tevens bieden we u de mogelijkheid om bij afname van een oplage van minimaal 1000 exemplaren, het boekje te laten drukken en te voorzien met een eigen boodschap van uw organisatie zoals bijvoorbeeld: ’Dit boekje wordt u aangeboden door…’.met uw eigen logo.
Kosten hiervan zijn voor minimaal 1000 stuks €7.750 (ex btw).

In de bijlage vindt u enkele pagina’s uit het boekje. Wilt u meer informatie, een bestelling plaatsen of een proefexemplaar aanvragen stuur dan een email naar: petra@stoere-ideeen.nl of neem telefonisch contact op: 06-30310640.

Heeft u nog vragen naar aanleiding van dit schrijven neem dan contact op met Petra Venekamp op petra@stoere-ideeen.nl of op 06-30310640.

Leave a Reply