De Koffieschool

Wij geloven dat de koffiebes (koffieboon) het best tot zijn recht komt als iedereen in de koffieketen deze optimaal behandelt. En daarom bieden we kennis aan voor zowel de brander, de koffie inkoper en verkoper als de professionele- en thuisbarista. We werken met professionele (SCA geaccrediteerde) docenten. Het behalen van professionele SCA certificaten is niet alleen voorbehouden aan de professionele barista, ook de leergierige thuisbarista is welkom in de professionele trainingen.

Roasting trainingsprogramma

Op de koffiekaart is een ruime keus aan koffiesoorten en koffierecepten te vinden. Al deze verschillende soorten en recepten vragen om bonen die op een eigen aangepaste manier worden gebrand. Wil jij meer leren over het brandproces om hiermee inzicht te krijgen over de door jouw geschonken koffie of wil je zelf je eigen bonen gaan branden dan is kennis over dit vak onontbeerlijk.

Bij de koffieschool bieden we de SCA Roasting trainingen op de drie niveau’s – foundation, intermediate en professional aan. Dit doen we in samenwerking met de SCA Authorised trainer Kees Kraakman (Stadsbranderij Noord).

Selecteer een training onder aan de pagina of neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact

    Ik ga ermee akkoord dat De Koffieschool deze gegevens uitsluitend gebruikt om mijn vraag te beantwoorden. Zie onze privacy verklaring

 

SCA Roasting

SCA Roasting Foundation

In de Roasting Foundation training leer je de basiskennis en -vaardigheden aan over het ambacht van het koffiebranden.

Meer informatie

€ 375,- per persoon (excl. 21 % btw | excl. SCA kosten)

SCA Roasting Intermediate

Een training voor de ervaren koffiebrander die zich wil verdiepen in de analyse van het brandproces.

Meer informatie

€ 700,- per persoon (excl. 21% btw | excl. SCA kosten)

De school

Locatie