Wij geloven dat de koffieboon het best tot zijn recht komt als iedereen in de koffieketen deze optimaal behandelt. Dit is nog niet zo eenvoudig. Daarom bieden we kennis aan voor zowel de koffiebrander, de koffie inkoper en -verkoper als de professionele- en thuisbarista. We werken in kleine groepen van maximaal 8 deelnemers. Onze trainers zijn met zorg geselecteerd en intern opgeleid (SCA|AST).
Jij denkt erover om je eigen koffie te gaan branden. Of jij brandt al geruime tijd je eigen koffiebonen maar wil graag wat meer kennis opdoen over het bijstellen van de verschillende variabelen voor de verschillende koffiesoorten en koffiedranken. Dan kunnen wij je tijdens de SCA Roasting trainingen begeleiden zodat jij het beste uit jouw groene bonen kan halen.
Bij de koffieschool bieden we de SCA Roasting trainingen op de drie niveau’s – foundation, intermediate en professional – aan. Dit doen we in samenwerking met de SCA Authorised trainer Kees Kraakman (Keppler Koffie).