De Koffieschool trainingen

Wij geloven dat de koffieboon het best tot zijn recht komt als iedereen in de koffieketen deze optimaal behandelt. Dit is nog niet zo eenvoudig. Daarom bieden we kennis aan voor zowel de koffiebrander, de koffie inkoper en -verkoper als de professionele- en thuisbarista. We werken in kleine groepen van maximaal 8 deelnemers. Onze trainers zijn met zorg geselecteerd en intern opgeleid (SCA|AST).

SCA Roasting trainingsprogramma

Leer je eigen koffie te branden.

 

Jij denkt erover om je eigen koffie te gaan branden. Of jij brandt al geruime tijd je eigen koffiebonen maar wil graag wat meer kennis opdoen over het bijstellen van de verschillende variabelen voor de verschillende koffiesoorten en koffiedranken. Dan kunnen wij je tijdens de SCA Roasting trainingen begeleiden zodat jij het beste uit jouw groene bonen kan halen.

Bij de koffieschool bieden we de SCA Roasting trainingen op de drie niveau’s – foundation, intermediate en professional – aan. Dit doen we in samenwerking met de SCA Authorised trainer Kees Kraakman (Keppler Koffie).

Selecteer een training onder aan de pagina of neem contact met ons op voor meer informatie.    Ik ga ermee akkoord dat De Koffieschool deze gegevens uitsluitend gebruikt om mijn vraag te beantwoorden. Zie onze privacy verklaring

SCA Roasting

SCA Roasting Foundation

In de Roasting Foundation training leer je de basiskennis en -vaardigheden aan over het ambacht van het koffiebranden.

Meer informatie

€ 398,- per persoon (excl. 21 % btw | excl. SCA kosten)

SCA Roasting Intermediate

Een training voor de ervaren koffiebrander die zich wil verdiepen in de analyse van het brandproces.

Meer informatie

€ 1350,- per persoon (excl. 21% btw | excl. SCA kosten)

De school

Locatie