SCA Introduction to Coffee

Basiskennis over de wereld van de koffie.

De koffiewereld heeft meer te bieden dan het bereiden van koffie alleen. Immers voordat de koffie in jouw kopje beland is deze geplant, geoogst, bewerkt, verhandeld, gebrand en bereid. Ga je werken met koffie dan is het geen overbodige luxe om meer te weten over de herkomst van je product.

De Introduction to Coffee training is bedoeld om jou kennis te laten maken met koffie en de koffieproductie. Weet je nog niet precies wat je met koffie wil gaan doen – branden, bereiden of verkopen – dan helpt deze training je te bepalen welke richting het best bij jou past.

De training is overigens niet alleen geschikt voor de professionele barista maar minstens zo interessant voor de particuliere koffieliefhebber.

Tijdspad

De Introduction to Coffee training is bedoeld als de instaptraining van het SCA Coffee Diploma System. Het is echter niet noodzakelijk om deze training als eerste training te volgen. Je kan deze training ook volgen na een Foundation training.

Je kan lid worden van onze besloten facebookgroep voor leerlingen
Je kan ons altijd contacten voor vragen, ook na de training.

SCA Introduction to Coffee

Wil je barista worden of wil je met koffie gaan werken maar weet je nog niet op welke manier dan is deze training een goed begin. In de training maken we kennis met de wondere wereld van koffie in al haar facetten.

€ 98,- per persoon (excl. 21% btw | excl. SCA kosten)