Instructie E-learning

Beste deelnemer,

 

Je hebt toegang gekregen tot ons e-learningprogramma. Voor je aan de slag gaat is het goed om onderstaande informatie goed door te nemen.

 

De trainingsmodule

Het e-learningprogramma dat je gaat volgen bestaat uit 4 hoofdstukken. Deze hoofdstukken bevatten diverse paragrafen. Een paragraaf bestaat uit een video en eventueel aangevuld met een pdf die je kan downloaden.

Wanneer je op de video klikt dan opent deze. Klik je 2 keer op de video dan opent de film op volledig scherm. Wanneer je de video op volledig scherm opent kan je je naast pauzeren ook vooruit of terug in de film.

Zodra je een video volledig hebt gevolgd, verklein deze dan weer zodat je terug komt in het cursusscherm. Onder in het startscherm verschijnt een goudgele knop met ‘Gemarkeerd als voltooid’. Deze geeft aan dat je de video volledig hebt bekeken. Je dient de video volledig hebt bekeken voordat je verder kan gaan in de training.

Het is de bedoeling dat je de paragrafen in aangegeven volgorde bekijkt maar je kan altijd terug naar vorige paragrafen. Dit kan je doen door te klikken op “terug naar hoofdstuk“. Je komt dan in het trainingsmenu dat je uit kan vouwen om alle hoofdstukken en paragrafen te bekijken.

Wanneer je alle paragrafen hebt afgerond dan kan je de toets afnemen. Let op! Je moet dan alle filmpjes volledig hebben bekeken. Je ziet dan ook voor alle paragrafen in het menu een vinkje voor de paragraaf verschijnen.

 

De toetsen

Wanneer je alle paragrafen hebt afgerond kan je de toets afnemen. Ga naar “Terug naar hoofdstuk” om naar in hoofdstukmenu te komen. Het laatste menu-item is de Toets.

Deze bestaat uit vragen die voor kunnen komen in het SCA examen. Wanneer je 60% van de toets met goed gevolg hebt ingevuld kan je aan een volgend hoofdstuk beginnen. Wanneer dit niet het geval is moet je de toets overdoen. Je kan 2 keer herkansen.

Wanneer je alle toetsen met goed gevolg hebt afgerond ontvang je van ons een certificaat van deelname.

 

Toegang

Om in de training te komen dien je op de link ‘start this course‘ te klikken in de bevestiging van de bestelling die je hebt ontvangen na de boeking. Je vindt deze bestelling in het dashboard van je account.

Belangrijk: om de training te kunnen volgen dien je altijd INGELOGD te zijn.  Je kan inloggen door onder aan de homepage van website te klikken op ‘mijn account’.

De training is 90 dagen voor jou beschikbaar. Daarna vervalt de licentie.