Events

Wat valt er allemaal nog meer te leren…?

Heb je al een training gevolgd en ben je nieuwsgierig naar wat de koffiewereld nog meer te bieden heeft dan organiseren we voor jou leuke en leerzame eenmalige events met uiteenlopende onderwerpen.

Volledig coronaproof!

De Bewuste Barista Beleving (interactieve online proeverij)

Je kan de proeverij op twee manieren volgen:

  • In een privé proeverij speciaal voor jou en je vrienden en/of collega’s.

Stuur dan even een email naar info@koffieschool.nl en wij maken een offerte voor je

Of

  • Op instagram op een door ons geplande datum(of terug te kijken via IGTV)

Recensies na deelname aan de online Koffieproeverij:

In november hebben wij als bedrijf mogen genieten van een super georganiseerde online koffieproeverij.
De gehele organisatie liep dynamisch en soepel waarbij wij als personeelsvereniging het gevoel hadden er geluisterd werd naar onze wensen en feedback.
Tevens voelden wij ons volledig ontzorgd doordat de pakketten met testmateriaal netjes naar alle collega’s werd opgestuurd en er direct werd geacteerd wanneer enkele pakketten via de post niet bleken te zijn aangekomen.
De proefjes waren interactief en sprekend (je proefde direct het verschil, ook diegene zonder enige voorkennis).
Geen vraag over koffie was te raar, waarbij duidelijk was dat de host veel kennis van zaken had, daarnaast wist hij aandacht van alle collega’s gedurende de gehele sessie goed vast te houden!
Wij hebben ervan genoten en kunnen de Online Koffieproeverij iedereen aanraden! Daarnaast komen wij graag terug voor een workshop op locatie!
Dank jullie wel Koffieschool voor de toffe ervaring!
– SUMMIT-  Personeelsvereniging Tensing

O&O heeft in samenwerking met de Koffieschool een koffieproeverij georganiseerd. Daar heb ik aan mogen deelnemen.
Nu kun je over smaak twisten, maar niet over feiten. Vooral dat laatste was in overvloed aanwezig tijdens de proeverij. Feiten die je ook zelf kon constateren met snoepjes proeven, verschil met wel of niet ruiken erbij. Boeiende verhalen over herkomst van de koffie, de methode van branden en de wijze van drinken.
En het niet te ontkennen feit: grote enthousiasme bij de leider van de workshop.
Jaap