De school

*de school is opgericht in 2010*

 

Wij geloven dat de koffiebes (koffieboon) het best tot zijn recht komt als iedereen in de koffieketen deze optimaal behandelt. Dit geldt voor de boer, de inkoper, de brander, barista en zelfs voor de consument.

Maar hoe haal je de beste smaken uit de koffie? Hoe bereid je je koffie op zo’n manier dat ie er niet alleen heel mooi uit ziet, maar ook het lekkerste smaakt voor jou en je gasten. Welke koffie is de koffie die het best bij jou past.

Onze ervaren trainers, zowel als koffieprofessional alsmede als docent, staan klaar om jou en jouw medewerkers te leren het beste uit jullie boon te laten halen.

De school is goed bereikbaar, door onze centrale ligging. Maar we kunnen ook bij u langs komen.
Onze leerlingen zijn zeer tevreden (5 sterren op Google)

Kom je bij ons een training of workshop volgen moeten we je wel waarschuwen, koffie zal nooit meer hetzelfde zijn.

Klik hier voor trainingen of advies.

Professioneel

Wij werken met professionele koffietrainers die als enig doel hebben om jou te begeleiden het beste uit jouw koffie te halen.

Praktijkgericht

Alles wat je hier leert kan je in de praktijk gebruiken. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen van zowel de horeca als de de apparatuur in eigen huis.

Persoonlijk

Een training moet niet alleen leerzaam en informatief, maar bovenal ook leuk zijn. Daarom passen we de training aan aan jou vraag en niveau. Wij zijn merkonafhankelijk. Het gaat ons er dan ook niet om hoe je de kwalitatief beste koffie zet maar hoe je jouw koffie op de beste manier bereidt.

De school

Locatie