De Koffieschool

Wij geloven dat de koffiebes (koffieboon) het best tot zijn recht komt als iedereen in de koffieketen deze optimaal behandelt. En daarom bieden we kennis aan voor zowel de brander, de koffie inkoper en verkoper als de professionele- en thuisbarista. We werken met professionele (SCA geaccrediteerde) docenten. Het behalen van professionele SCA certificaten is niet alleen voorbehouden aan de professionele barista, ook de leergierige thuisbarista is welkom in de professionele trainingen.

SCA Introduction to Coffee

De koffiewereld heeft meer te bieden dan het bereiden van koffie alleen. Immers voordat de koffie in jouw kopje beland is deze geplant, geoogst, bewerkt, verhandeld, gebrand en bereid. Ga je werken met koffie dan is het geen overbodige luxe om meer te weten over de herkomst van je product.

De Introduction to Coffee training is bedoeld om jou kennis te laten maken met koffie en de koffieproductie. Weet je nog niet precies wat je met koffie wil gaan doen – branden, bereiden of verkopen – dan helpt deze training je te bepalen welke richting het best bij jou past.

De training is overigens niet alleen geschikt voor de professionele barista maar minstens zo interessant voor de particuliere koffieliefhebber.

 

 

Tijdspad

De Introduction to Coffee training is bedoeld als de instaptraining van het SCA Coffee Diploma System. Het is echter niet noodzakelijk om deze training als eerste training te volgen. Je kan deze training ook volgen na een Foundation training.

Extra

Je kan lid worden van onze besloten facebookgroep voor leerlingen | je kan ons altijd contacten voor vragen, ook na de training.

SCA Introduction to Coffee

SCA Introduction to Coffee

Wil je barista worden of wil je met koffie gaan werken maar weet je nog niet op welke manier dan is deze training een goed begin. In de training maken we kennis met de wondere wereld van koffie in al haar facetten.

Meer informatie

€ 100,- per persoon (excl. 21% btw | excl. SCA kosten)

De school

Locatie