De Koffieschool

Wij geloven dat de koffiebes (koffieboon) het best tot zijn recht komt als iedereen in de koffieketen deze optimaal behandelt. En daarom bieden we kennis aan voor zowel de brander, de koffie inkoper en verkoper als de professionele- en thuisbarista. We werken met professionele (SCA geaccrediteerde) docenten. Het behalen van professionele SCA certificaten is niet alleen voorbehouden aan de professionele barista, ook de leergierige thuisbarista is welkom in de professionele trainingen.

Overige trainingsprogramma

Als aanvulling op de SCA trainingen bieden we nog overige keuzevakken aan. Deze vakken kunnen je helpen je routine en skills te verbeteren en sluiten goed aan bij de huidige trends in de markt.

Als je een eigen zaak gaat beginnen adviseren we je om deel te nemen aan de uitgebreide ondernemerstraining Mijn Eigen Zaak. Zo kom je straks niet voor verrassingen te staan.

Advies

Met jarenlange ervaring in het koffievak weten we van de hoed én de rand. Zo kunnen we je op de juiste manier adviseren in je keuzen waar je mee te maken hebt in het opzetten van je eigen zaak.

Ondersteuning

Een training in de Koffieschool met perfecte opstelling, apparatuur en rust is niet geheel vergelijkbaar met de drukte en hectiek van de zaak. Omdat het geen onzin is wat we verkopen ondersteunen we je graag in jouw praktijksituatie met training -on -the -job en koffieproeverijen op jullie apparatuur.

Overig

Horeca top 100 training

De training voor die horecazaak die een mooie plek in de Misset Koffie top 100 wil bemachtigen.

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie

Mijn Eigen Zaak

In deze training behandelen we alles dat je moet weten voor een goede start van je eigen koffiezaak. Dan kom je nooit voor verrassingen te staan.

Meer informatie

€475,- per horecazaak/ per dagdeel (ex 21 % btw)

De koffiekaart

Leer alle dranken kennen en bereiden van de koffiekaart.

Meer informatie

€ 130,- per persoon (excl. 21% btw)

De school

Locatie