De Koffieschool

Wij geloven dat de koffiebes (koffieboon) het best tot zijn recht komt als iedereen in de koffieketen deze optimaal behandelt. En daarom bieden we kennis aan voor zowel de brander, de koffie inkoper en verkoper als de professionele- en thuisbarista. We werken met professionele (SCA geaccrediteerde) docenten. Het behalen van professionele SCA certificaten is niet alleen voorbehouden aan de professionele barista, ook de leergierige thuisbarista is welkom in de professionele trainingen.

Koffiemeesterschapsprogramma

Ben je nieuw in de wereld van de koffie of wil je je kennis op het gebied van de koffie verbreden dan is het Koffiemeesterschapsprogramma uitermate geschikt voor jou.

Dit programma bevat 9 trainingen waarmee je 6 SCA certificaten kan behalen. Aan het eind van het programma weet je niet alleen hoe je de lekkerste koffie bereidt, maar ook hoe deze gebrand is en hoe je deze op smaak kan beoordelen. Zeer nuttige informatie voor iedereen die zich met de inkoop van koffie gaat bezig houden; de koffiebrander, de hoofdbarista of de eigenaar van een horecazaak.

Interessant voor iedereen die gewoon meer wil weten over koffie.

 

Alle trainingen

In het koffiemeesterschapsprogramma volg je de volgende trainingen: SCA introduction to Coffee, SCA Barista Skills Foundation, SCA Barista Skills Intermediate, SCA Brewing Foundation, SCA Sensory Skills Foundation, SCA Roasting Foundation, Latte Art, De Koffiekaart en Thee pro.

Extra's

Gratis oefenuren | naslagwerk | deelname aan onze besloten facebookgroep | we houden contact, ook na de trainingen.

Koffiemeesterschapsprogramma

Koffiemeesterschap

Maak kennis met alle facetten van de wereld van de koffie.

Meer informatie

Vanaf € 2.475,- per persoon (excl. 21% btw | incl. SCA kosten)

De school

Locatie