De Koffiekaart

Bereiding van alle dranken van de koffiekaart

Je kan een goede espresso en cappuccino bereiden maar je gasten vragen naar meer. Een latte macchiato, een flat white, een lungo of americano… In deze training leren we je alle dranken van de koffiekaart maken. Daarnaast vragen we je om multi-bestellingen te presenteren. Welke volgorde houd je aan en hoe maak je de dranken op een efficiënte manier zodat de dranken er allemaal even goed zien en even goed smaken?

Deze zeer praktijk gerichte training is bedoeld voor deelnemers die een basis barista training of barista skills foundation training gevolgd hebben en die werken of gaan werken in de horeca.

De training is uitermate geschikt als aanvulling op de SCA Barista Skills Foundation en Intermediate training.

De Koffiekaart maakt onderdeel uit van De Koffieopleiding, de opleiding voor barista’s, koffiebranders en koffieverkopers.

Klik onder in het kader om te boeken.

Waarom trainen bij De Koffieschool

Bij de Koffieschool zijn wij trots op:
- Onze trainers: Joost Leopold is eerstegraads bevoegd docent (HBO geschoold). Het is zijn passie om les te geven en hij weet dan ook als geen ander hoe kennis over te brengen aan groep mensen van verschillende pluimage. Onze trainers worden met zorg geselecteerd en uiteraard uitgebreid begeleid en opgeleid.
- Onze praktijkgerichte aanpak: Onze leerlingen staan 80% van de tijd aan de apparatuur. Wij werken, met uitzondering van de “introduction to coffee”- training, NIET met powerpoints.
- Onze kleine klassen. We werken met minimaal 2 en maximaal 6 deelnemers per training. Op deze manier krijgt iedereen voldoende persoonlijke begeleiding.
- Onze zeer goed uitgeruste trainingslocatie, gelegen midden in het land, goed bereikbaar met openbaar vervoer en de auto. Parkeren is gratis op ons binnenterrein. Trainen op eigen locatie is uiteraard ook mogelijk.
- Onze oefenmogelijkheid. De training houdt niet op na de trainingsdag. Deelnemers kunnen bij ons gratis op eigen gelegenheid komen oefenen in onze oefenruimte. Ze krijgen van ons een kilo koffie en melk en kunnen zo zelf aan de slag.
- Ons enthousiaste team, zowel de docenten als de backoffice staat altijd klaar om vragen te beantwoorden.
- Onze merkonafhankelijkheid. We zijn er erg trots op dat we zoveel mooie bonen in onze molens hebben.
- En tot slot zijn we heel trots op onze leerlingen die met zoveel passie iedere dag de mooiste koffies bereiden.

De Koffiekaart

De koffiekaart

Leer alle dranken kennen en bereiden van de koffiekaart.

€ 130,- per persoon (excl. 21% btw)