Workshops voor groepen

Heb je een groep vrienden en/of collega’s die net zo van koffie houden als jij, organiseer dan een groepsuitje naar de Koffieschool.

We bieden informatieve, leerzame maar vooral zeer leuke workshops voor een gezellige middag of avond.

The Coffee Experience is speciaal voor grotere groepen of groepen met deelnemers die hun koffie het liefst allemaal op een andere manier drinken.

Maar ook het workshopaanbod voor de thuisbarista kan worden georganiseerd voor groepen.

Trainers

We werken met professionele en ervaren trainers.

Groepsgrootte

Wanneer de groep uit meer dan 10 personen bestaat kan het zijn dat de groep in meerdere subgroepen wordt verdeeld, onder begeleiding van een eigen trainer.

Workshops voor groepen

The Coffee Experience

Een informatief, interactief en bovenal leuk koffieruitje voor vrienden en collega's.

prijs op aanvraag