Particuliere trainingen

In onze particuliere thuisbarista trainingen leer je alles wat erbij komt kijken om de lekkerste koffie te schenken. Voor jezelf, je familie en vrienden. Koffie uit de supermarkt smaakt anders dan van de koffiespeciaalzaak. Maar waar zitten de verschillen precies? Hoe proef je dit, hoe zet je de koffie het best en wat weet je erover te vertellen? Koffie vers houden is thuis een grote uitdaging en het apparaat waar je mee werkt heeft de grenzen in de mogelijkheden. In deze cursussen bieden we je houvast.

Wil je met een groep vrienden, familie of collega’s meer leren over het ambacht van het koffiezetten. Of wil je gewoon een informatief en vooral leuk dagje of avondje uit. Dan hebben we een interessant aanbod van workshops voor groepen.

Kadobon

Wil je graag iemand een cursus kado doen, dat kan. Neem contact met ons op dan maken we een mooie kadobon voor je.

Pakketkorting

Kies je ervoor om in één keer meerdere verschillende cursussen te boeken dan ontvang je 5% korting op de totaalprijs. Dit aanbod is alleen geldig voor de particuliere trainingen. Vermeld bij de inschrijving de kortingscode "PAKKET', dan wordt de korting direct verrekend.

Thuisbarista

Thuisbarista Level 1

De Thuisbarista Level 1 workshop is een kennismaking met de mogelijkheden van de koffie en de espresso-apparatuur.

€ 65,- per persoon

Thuisbarista Level 2

In de Thuisbarista Level 2 cursus concentreren we ons op de 'zwarte dranken' en proberen we de zogenaamde 'GodShot' te maken.

€ 100,- per persoon (incl. btw)

Latte Art workshop

Deze training omvat alles omtrent het schenken van de juiste melkfiguren op de espresso. De basisfiguren appel, hartje en rosetta zijn verplichte kost.

€65,- per persoon

Slow Coffee workshop

Hoe zet je (h)eerlijke koffie zonder een espressoapparaat? Deze training is gericht op alle verschillende Slow Coffee zetmethoden, van Chemex tot Aeropress, Clever, V60 en Siphon.

€ 75,- per persoon

Koffieproeverij

Bij de Koffieproeverij proeven we ‘blind’ verschillende koffiesoorten. Na de workshop weet je wat voor soort koffie jij als voorkeur hebt.

€ 75,- per persoon

Workshops voor groepen

The Coffee Experience

Een informatief, interactief en bovenal leuk koffieruitje voor vrienden en collega's.

prijs op aanvraag